kód: 184450
eladó lakás - Balatonfüred

méret: 89 nm (br. 128 nm)
állapot: újszerű
építés anyaga: tégla
fűtés: geotermikus
emelet: 1. emelet

ár: 234.900.000 Ft

BALATONFÜRED REFORMKORI VÁROSRÉSZÉBEN, A 71-ES ÚT ALATT, A HONVÉD UTCA ÉS A HURAY UTCA TALÁLKOZÁSÁNÁL, A PATINÁS ESZTERHÁZY VILLÁBAN KÍNÁLUNK 1. EMELETI, DÉLNYUGATI TÁJOLÁSÚ, BALATONI PANORÁMÁS, LUXUS KIVITELŰ CSODÁLATOS LAKÁST ZÁRT PARKOLÓHELLYEL (igény esetén 2db).

Alapterülete bruttó 128m2, mely két szinten helyezkedik el és egy lakáson belüli lépcsőn keresztül átjárható. Alul az élettér: előtér, felszerelt konyha igényes beépített bútorokkal; tágas, napfényes, nappali kandallóval, erkély szép kilátással, kovácsolt vas korláttal, zuhanyzós fürdőszoba.

A felső szinten: 2db hálószoba, kádas fürdő, gardrobe szoba

Az épületben kiváló költséghatékonysággal működő, geotermikus hűtő-fűtő rendszert építettek ki, padló és falfűtéssel, melynek elszámolása lakásonkénti fogyasztás méréssel történik. Ehhez még az emeleti részen klímákat is elhelyeztek. Rezsije elképesztően alacsony.
Az eredetileg 1869-ben épült kastélyt néhány éve eredeti szépségében és hangulatában állították helyre. Impozáns belső terek, nagyméretű ablakok, tágas terek jellemzik. Az épület bejáratán reprezentatív hallba, a kor hangulatát idéző, belső lépcsőházon keresztül jutunk a lakáshoz. A villához nagy, az épülethez stílusában illő kerítéssel határolt parkosított kert tartozik, melyen belül parkoló hely is van a lakásokhoz.

Ár:234,9 MFt

A lakás berendezése igény esetén külön megállapodás keretében a lakással együtt megvásárolható.


BŐVEBB INFORMÁCIÓ, MEGTEKINTÉSHEZ IDŐPONT EGYEZTETÉS:

LAKÁSKULCS INGATLAN, 8230 BALATONFÜRED, ARANYHÍD SÉTÁNY 8. (AURA HOMES NY-I OLDALA)