kód: 194540
eladó hétvégi ház/nyaraló - Balatonszőlős

méret: 40 nm
telek mérete: 900 nm
építés anyaga: tégla

ár: 24.990.000 Ft

BALATONSZŐLŐSÖN PANORÁMÁS,  INGATLAN ELADÓ!

A kiváló adottságokkal rendelkező Balaton-felvidéki település, 3km-re a Balatonfüredtől,frekventált, de mégis távol a nagy városi élet lüktetésétől. Alkalmas saját használatra,  valamint kiadásra egyaránt.A megközelitése is remek, aszfaltos gazdasági úton a főútvonaltól, majd egy rövid szakasz jól járható zúzalékos úton.

Erdő mellett, itt madár csicsergésre ébredhetünk, jó levegő, szép környezet, kellemes , elvonulásra kikapcsolódásra kiválóan alkalmas szép lokáció. A Balatonra panorámás enyhe lankán található telkek jellemzői a szép benapozottság, védett, szinte mediterrán klima.

Telek nagysága:

900 nm , melyen  50nm alapterületű épülettel , amely a képen látható állapotában eladó.Az alagsori rész :pince épület, valamint új falazattal épület amelyben nappali, konyha étkező terasz kapcsolattal, fürdőszoba és hálószoba kialakitását kezdte el az ingatlan jelenlegi tulajdonosa.

 

közművek:

áram van az ingatlanon, valamint 1fúrt kút és egy ásott kút biztositja a vizellátást.

Az ingatlan képen szereplő készültségi ára:  24 990 000ft 

 

További információ és a megtekintés egyeztetése végett kérjük hivja a balatonfüredi Lakáskulcs ingatlan Iroda munkatársát, a +36 304506590-es telefonszámon.