kód: 196530
eladó családi ház - Balatonfüred
méret: 160 nm (br. 185 nm)
telek mérete: 580 nm
állapot: jó
építés anyaga: tégla
fűtés: gáz-cirkó
ár: 239.900.000 Ft

BALATONFÜREDEN KÉNYELMES LAKÓHÁZ SZÉP KÖRNYEZETBEN ELADÓ!

Zöldövezeti, kertvárosi , nyugodt környezet, mégis könnyű elérhetőség az ovódák , iskolák, bevásárlási lehetőségeket tekintve.

Szépen ápolt kert, levendulák bóditó illatával, a tuják biztositják a telek határán az intim hangulatot.(ezek öntözése locsoló rendszerről megoldott.)

Az épület két külön lakó egységből áll , igy több lehetőséget kinál a hasznositásra, kétgenerációs ház vagy a kisebb lakórész még kiadásra , vendégek, barátok elhelyezésére is alkalmas.

A ház jó minőségben , igényesen megépitett, folyamatosan karbantartott.

Az első lakórész 120nm nagyságú, előtér, tágas nappali -étkező , konyha , kamra, hálószoba és fürdőszoba a kényelem biztositéka.Az emeleten 2 hálószoba erkéllyel és fürdőszoba található.

A külön bejáratú lakórész 40nm, délre néző terasz kapcsolattal, előtér , nappali ,étkező, konyha, hálószoba , fürdőszobával. A lakóegységek igény esetén egybe nyithatóak, ( az épités során erre is gondoltak, az áthidaló tartó elem beépitésre került)

Az épület modern szigeteléssel rendelkezik, hűtése klimával, fűtése gázkazánról, radiátoros, padlófűtéses kivitelezéssel.A nappaliban a kandalló melege is kiegészitheti a komfort élményt.

A mediterrán hangulatú ház igazán alkalmas egy nyugodt családi fészek mindennapos használatára vagy a hétvégék kikapcsolódásának , feltöltődésének kellemes helyszine lehet.

 

A megtekintés és további informáci végett sziveskedjen hivni a balatonfüredi Lakáskulcs Ingatlan és Hitel Iroda munkatársát a +36 304506590-es telefonszámon.

címzett e-mail címe:
az Ön neve:
az Ön e-mail címe:
üzenet:
ellenőrző kód: