Eladó - kiadó ingatlan: családi ház, lakás, telek Balatonalmádi | Lakáskulcs-Direct Balatonalmádi

8230 Balatonfüred, Gyógy tér 3.
Tel. 06 (88) 786 196, 06 (30) 6360 160

Eladó - kiadó ingatlan: családi ház, lakás, telek Balatonalmádi | Lakáskulcs-Direct Balatonalmádi

Kiemelt ingatlanajánlat

új építés
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 60 nm

39.900.000 Ft

új építés
családi ház fotó

eladó ház - Balatonfüred

méret: 100 nm

65.000.000 Ft

panorámás
üzleti, ipari ingatlan fotó

eladó üzleti, ipari ingatlan - Dörgicse

méret: 1000 nm

771.900.000 Ft

csak nálunk
családi ház fotó

eladó ház - Balatonfüred

méret: 170 nm

89.000.000 Ft

csak nálunk
iroda fotó

kiadó iroda - Balatonfüred

méret: 55 nm

120.000 Ft

két generációs
családi ház fotó

eladó ház - Balatonakarattya

méret: 130 nm

21.900.000 Ft

csak nálunk
családi ház fotó

eladó ház - Balatonalmádi

méret: 70 nm

25.890.000 Ft

áron alul
telek fotó

eladó telek - Ajka

méret: 300000 nm

36.000.000 Ft

tanya/mg.terület fotó

eladó tanya/mg.terület - Ajka

méret: 620000 nm

62.000.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 156.37 nm

145.000.000 Ft

új építés
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 43.53 nm

35.100.000 Ft

két generációs
családi ház fotó

eladó ház - Balatonfüred

méret: 150 nm

48.000.000 Ft

vízparti
üzleti, ipari ingatlan fotó

eladó üzleti, ipari ingatlan - Balatonakali

méret: 550 nm

330.200.000 Ft

vízparti
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 56.31 nm

55.000.000 Ft

panorámás
hétvégi ház/nyaraló fotó

eladó hétvégi ház/nyaraló - Felsőörs

méret: 45 nm

15.900.000 Ft

panorámás
családi ház fotó

eladó ház - Balatonfüred

méret: 180 nm

148.500.000 Ft

áron alul
lakás fotó

eladó lakás - BP. VI. kerület

méret: 108 nm

114.000.000 Ft

panorámás
családi ház fotó

eladó ház - Balatonalmádi

méret: 140 nm

49.900.000 Ft

panorámás
családi ház fotó

eladó ház - Balatonfüred

méret: 350 nm

390.000.000 Ft

vízparti
üzleti, ipari ingatlan fotó

eladó üzleti, ipari ingatlan - Csopak

méret: 35 nm

45.000.000 Ft

új építés
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 50 nm

28.340.000 Ft

csak nálunk
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 25 nm

14.990.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 109.82 nm

138.500.000 Ft

panorámás
családi ház fotó

eladó ház - Balatonfüred

méret: 240 nm

179.900.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 64 nm

49.000.000 Ft

panorámás
telek fotó

eladó telek - Balatonalmádi

méret: 1597 nm

19.500.000 Ft

csak nálunk
iroda fotó

kiadó iroda - Veszprém

méret: 240 nm

240.000 Ft

családi ház fotó

eladó ház - Balatonfüred

méret: 200 nm

110.000.000 Ft

panorámás
lakás fotó

kiadó lakás - Balatonfűzfő

méret: 75 nm

180.000 Ft

panorámás
telek fotó

eladó telek - Balatonfüred

méret: 1510 nm

24.900.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonalmádi

méret: 65.45 nm

31.655.500 Ft

árcsökkenés
üzleti, ipari ingatlan fotó

eladó üzleti, ipari ingatlan - Bük

méret: 270 nm

29.900.000 Ft

új építés
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 76.86 nm

65.500.000 Ft

csak nálunk
kastély/villa fotó

eladó kastély/villa - Balatonfüred

méret: 350 nm

250.000.000 Ft

új építés
lakás fotó

eladó lakás - Alsóörs

méret: 130 nm

55.900.000 Ft

vízparti
üzleti, ipari ingatlan fotó

eladó üzleti, ipari ingatlan - Balatonfüred

méret: 28 nm

142.000 Ft

két generációs
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 60 nm

16.700.000 Ft

panorámás
családi ház fotó

eladó ház - Balatonfüred

méret: 180 nm

135.000.000 Ft

két generációs
családi ház fotó

eladó ház - Balatonfüred

méret: 151 nm

129.900.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 98 nm

37.200.000 Ft

csak nálunk
lakás fotó

kiadó lakás - Balatonfüred

méret: 36 nm

120.000 Ft

vízparti
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 42 nm

32.900.000 Ft

panorámás
családi ház fotó

eladó ház - Csopak

méret: 110 nm

58.900.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonkenese

méret: 79 nm

47.700.000 Ft

kertkapcsolatos
hétvégi ház/nyaraló fotó

eladó hétvégi ház/nyaraló - Csopak

méret: 25 nm

12.900.000 Ft

csak nálunk
családi ház fotó

eladó ház - Balatonfüred

méret: 60 nm

14.500.000 Ft

új építés
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 89.48 nm

80.500.000 Ft

csak nálunk
iroda fotó

kiadó iroda - Veszprém

méret: 25 nm

50.000 Ft

telek fotó

eladó telek - Felsőörs

méret: 5122 nm

8.999.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 95 nm

79.000.000 Ft

csak nálunk
családi ház fotó

eladó ház - Felsőörs

méret: 140 nm

53.100.000 Ft

vízparti
családi ház fotó

eladó ház - Balatonfüred

méret: 157 nm

135.000.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 55.03 nm

39.900.000 Ft

kertkapcsolatos
családi ház fotó

kiadó ház - Balatonfüred

méret: 80 nm

250.000 Ft

csak nálunk
lakás fotó

eladó lakás - Csopak

méret: 25 nm

14.900.000 Ft

sürgős
üzleti, ipari ingatlan fotó

eladó üzleti, ipari ingatlan - Balatonfűzfő

méret: 600 nm

38.000.000 Ft

panorámás
telek fotó

eladó telek - Balatonfűzfő

méret: 1500 nm

32.800.000 Ft

árcsökkenés
hétvégi ház/nyaraló fotó

eladó hétvégi ház/nyaraló - Balatonalmádi

méret: 100 nm

17.990.000 Ft

panorámás
családi ház fotó

eladó ház - Aszófő

méret: 180 nm

64.300.000 Ft

panorámás
családi ház fotó

eladó ház - Balatonalmádi

méret: 175 nm

66.500.000 Ft

új építés
lakás fotó

eladó lakás - Csopak

méret: 43.02 nm

26.557.000 Ft

vízparti
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 42 nm

32.700.000 Ft

csak nálunk
hétvégi ház/nyaraló fotó

eladó hétvégi ház/nyaraló - Sárszentágota

méret: 260 nm

85.000.000 Ft

luxus
kastély/villa fotó

eladó kastély/villa - Vonyarcvashegy

méret: 380 nm

337.700.000 Ft

panorámás
telek fotó

eladó telek - Balatonalmádi

méret: 70 nm

68.000.000 Ft

új építés
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 42 nm

36.000.000 Ft

kertkapcsolatos
lakás fotó

eladó lakás - Csopak

méret: 25 nm

12.900.000 Ft

panorámás
családi ház fotó

eladó ház - Balatonfüred

méret: 340 nm

330.000.000 Ft

csak nálunk
hétvégi ház/nyaraló fotó

eladó hétvégi ház/nyaraló - Csopak

méret: 25 nm

14.900.000 Ft

vízparti
üzleti, ipari ingatlan fotó

eladó üzleti, ipari ingatlan - Alsóörs

méret: 50 nm

45.000.000 Ft

vízparti
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 108 nm

130.000.000 Ft

panorámás
családi ház fotó

eladó ház - Balatonalmádi

méret: 980 nm

99.800.000 Ft

csak nálunk
telek fotó

eladó telek - Csopak

méret: 1081 nm

34.900.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 100.5 nm

59.850.000 Ft

panorámás
hétvégi ház/nyaraló fotó

eladó hétvégi ház/nyaraló - Dörgicse

méret: 1000 nm

771.900.000 Ft

új építés
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 66.93 nm

57.300.000 Ft

luxus
családi ház fotó

eladó ház - Lovas

méret: 160 nm

85.000.000 Ft

új építés
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 100 nm

53.300.000 Ft

új építés
lakás fotó

eladó lakás - Alsóörs

méret: 115 nm

52.900.000 Ft

panorámás
telek fotó

eladó telek - Balatonakali

méret: 950 nm

12.800.000 Ft

vízparti
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 52.31 nm

50.500.000 Ft

panorámás
családi ház fotó

eladó ház - Tihany

méret: 85 nm

69.900.000 Ft

panorámás
családi ház fotó

kiadó ház - Balatonalmádi

méret: 200 nm

490.000 Ft

új építés
családi ház fotó

eladó ház - Balatonfüred

méret: 105 nm

79.900.000 Ft

árcsökkenés
családi ház fotó

eladó ház - Balatonalmádi

méret: 150 nm

53.500.000 Ft

csak nálunk
üzleti, ipari ingatlan fotó

kiadó üzleti, ipari ingatlan - Balatonfüred

méret: 100 nm

200.000 Ft

panorámás
családi ház fotó

kiadó ház - Balatonfűzfő

méret: 75 nm

180.000 Ft

vízparti
lakás fotó

kiadó lakás - Balatonfüred

méret: 78 nm

490.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 72 nm

31.900.000 Ft

kertkapcsolatos
családi ház fotó

eladó ház - Márkó

méret: 100 nm

42.500.000 Ft

vízparti
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 68.92 nm

89.800.000 Ft

új építés
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 82 nm

63.790.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 103 nm

92.755.000 Ft

csak nálunk
családi ház fotó

eladó ház - Szigliget

méret: 120 nm

150.000.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonalmádi

méret: 80 nm

48.500.000 Ft

luxus
családi ház fotó

kiadó ház - Balatonfüred

méret: 130 nm

300.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 68 nm

61.664.000 Ft

sürgős
telek fotó

eladó telek - Balatonfűzfő

méret: 1603 nm

6.990.000 Ft

vízparti
lakás fotó

kiadó lakás - Balatonfüred

méret: 33 nm

510.000 Ft

csak nálunk
családi ház fotó

eladó ház - Balatonkenese

méret: 110 nm

37.500.000 Ft

vízparti
lakás fotó

eladó lakás - Alsóörs

méret: 98 nm

49.900.000 Ft

áron alul
családi ház fotó

eladó ház - Balatonfüred

méret: 180 nm

56.800.000 Ft

vízparti
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 95.26 nm

214.000.000 Ft

panorámás
családi ház fotó

eladó ház - Balatonfüred

méret: 861 nm

420.000.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 54 nm

38.500.000 Ft

családi ház fotó

eladó ház - Felsőörs

méret: 140 nm

39.900.000 Ft

igényeseknek
családi ház fotó

eladó ház - Dörgicse

méret: 410 nm

280.000.000 Ft

panorámás
családi ház fotó

eladó ház - Balatonfüred

méret: 61 nm

23.990.000 Ft

panorámás
családi ház fotó

eladó ház - Balatonalmádi

méret: 400 nm

99.000.000 Ft

kertkapcsolatos
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 52.72 nm

37.100.000 Ft

új építés
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 43.28 nm

50.000.000 Ft

üzleti, ipari ingatlan fotó

eladó üzleti, ipari ingatlan - Balatonfüred

méret: 299 nm

88.000.000 Ft

csak nálunk
iroda fotó

kiadó iroda - Veszprém

méret: 55 nm

150.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 68 nm

64.600.000 Ft

csak nálunk
családi ház fotó

eladó ház - Balatonfüred

méret: 80 nm

78.200.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 67.3 nm

42.009.000 Ft

csak nálunk
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 83 nm

33.800.000 Ft

új építés
lakás fotó

eladó lakás - Alsóörs

méret: 110 nm

45.900.000 Ft

árcsökkenés
családi ház fotó

eladó ház - Balatonfüred

méret: 180 nm

97.000.000 Ft

teljes bútorzattal
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 42 nm

24.900.000 Ft

vízparti
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 95.37 nm

116.500.000 Ft

panorámás
telek fotó

eladó telek - Balatonfüred

méret: 19200 nm

23.999.000 Ft

telek fotó

eladó telek - Balatonfüred

méret: 1126 nm

85.000.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 67.3 nm

36.113.000 Ft

tanya/mg.terület fotó

eladó tanya/mg.terület - Szentkirályszabadja

méret: 50000 nm

25.000.000 Ft

vízparti
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 103.75 nm

287.000.000 Ft

árcsökkenés
családi ház fotó

eladó ház - Balatonfüred

39.900.000 Ft

vízparti
lakás fotó

kiadó lakás - Balatonfüred

méret: 47 nm

160.000 Ft

vízparti
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 57.95 nm

63.800.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonkenese

méret: 68 nm

40.600.000 Ft

új építés
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 72 nm

54.899.990 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 106.5 nm

49.000.000 Ft

csak nálunk
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 32 nm

21.900.000 Ft

csak nálunk
családi ház fotó

eladó ház - Veszprém

méret: 260 nm

85.000.000 Ft

csak nálunk
családi ház fotó

eladó ház - Balatonfüred

méret: 350 nm

250.000.000 Ft

vízparti
lakás fotó

kiadó lakás - Balatonfüred

méret: 63 nm

390.000 Ft

lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 53 nm

43.500.000 Ft

csak nálunk
üzleti, ipari ingatlan fotó

kiadó üzleti, ipari ingatlan - Szentkirályszabadja

méret: 450 nm

380.000 Ft

lakás fotó

kiadó lakás - Balatonalmádi

méret: 110 nm

160.000 Ft

csak nálunk
üzleti, ipari ingatlan fotó

kiadó üzleti, ipari ingatlan - Balatonfüred

méret: 55 nm

120.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 144 nm

52.900.000 Ft

csak nálunk
lakás fotó

kiadó lakás - Balatonfüred

méret: 52 nm

180.000 Ft

panorámás
lakás fotó

kiadó lakás - Csopak

méret: 65 nm

110.000 Ft

telek fotó

eladó telek - Balatonalmádi

méret: 2055 nm

8.900.000 Ft

vízparti
lakás fotó

kiadó lakás - Balatonfüred

méret: 33 nm

500.000 Ft

csak nálunk
üzleti, ipari ingatlan fotó

kiadó üzleti, ipari ingatlan - Balatonfüred

méret: 800 nm

1.600.000 Ft

vízparti
családi ház fotó

eladó ház - Balatonalmádi

méret: 220 nm

67.500.000 Ft

panorámás
családi ház fotó

eladó ház - Dörgicse

méret: 1200 nm

771.900.000 Ft

panorámás
telek fotó

eladó telek - Balatonfüred

méret: 2390 nm

65.000.000 Ft

sürgős
családi ház fotó

eladó ház - Balatonfűzfő

méret: 600 nm

38.000.000 Ft

két generációs
családi ház fotó

eladó ház - Csopak

méret: 221 nm

69.900.000 Ft

luxus
családi ház fotó

eladó ház - Vonyarcvashegy

méret: 380 nm

350.000.000 Ft

luxus
családi ház fotó

eladó ház - Felsőörs

méret: 260 nm

94.900.000 Ft

panorámás
telek fotó

eladó telek - Balatonalmádi

méret: 1050 nm

43.999.000 Ft

vízparti
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 43 nm

48.000.000 Ft

két generációs
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 60 nm

23.200.000 Ft

új építés
iroda fotó

kiadó iroda - Veszprém

méret: 100 nm

320.000 Ft

csak nálunk
üzleti, ipari ingatlan fotó

kiadó üzleti, ipari ingatlan - Veszprém

méret: 55 nm

150.000 Ft

új építés
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 96.25 nm

46.500.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Alsóörs

méret: 116 nm

52.900.000 Ft

árcsökkenés
családi ház fotó

eladó ház - Balatonalmádi

méret: 180 nm

46.000.000 Ft

vízparti
lakás fotó

kiadó lakás - Balatonfüred

méret: 60 nm

150.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 73 nm

81.473.000 Ft

panorámás
lakás fotó

kiadó lakás - Csopak

méret: 65 nm

130.000 Ft

panorámás
családi ház fotó

eladó ház - Dörgicse

méret: 1000 nm

771.900.000 Ft

panorámás
telek fotó

eladó telek - Balatonszőlős

méret: 3725 nm

9.900.000 Ft

panorámás
telek fotó

eladó telek - Balatonfüred

méret: 25600 nm

120.000.000 Ft

csak nálunk
kastély/villa fotó

eladó kastély/villa - Balatonfüred

méret: 80 nm

78.200.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 67.3 nm

38.324.000 Ft

vízparti
telek fotó

eladó telek - Balatonszepezd

méret: 1300 nm

150.000.000 Ft

vízparti
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 76.86 nm

73.000.000 Ft

új építés
lakás fotó

eladó lakás - Csopak

méret: 67.06 nm

42.255.000 Ft

panorámás
családi ház fotó

eladó ház - Balatonfüred

méret: 360 nm

157.000.000 Ft

csak nálunk
üzleti, ipari ingatlan fotó

kiadó üzleti, ipari ingatlan - Veszprém

méret: 163 nm

229.000 Ft

panorámás
telek fotó

eladó telek - Balatonszőlős

méret: 8000 nm

12.500.000 Ft

telek fotó

eladó telek - Tótvázsony

méret: 1890 nm

6.900.000 Ft

vízparti
lakás fotó

kiadó lakás - Balatonfüred

méret: 63 nm

390.000 Ft

hétvégi ház/nyaraló fotó

eladó hétvégi ház/nyaraló - Balatonalmádi

méret: 30 nm

19.900.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 112 nm

177.000.000 Ft

csak nálunk
telek fotó

eladó telek - Balatonfüred

méret: 3850 nm

150.000.000 Ft

panorámás
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 42 nm

20.900.000 Ft

panorámás
hétvégi ház/nyaraló fotó

eladó hétvégi ház/nyaraló - Balatonalmádi

méret: 70 nm

68.000.000 Ft

csak nálunk
lakás fotó

kiadó lakás - Balatonfüred

méret: 60 nm

310.000 Ft

panorámás
családi ház fotó

eladó ház - Balatonfüred

méret: 170 nm

64.999.990 Ft

panorámás
hétvégi ház/nyaraló fotó

eladó hétvégi ház/nyaraló - Dörgicse

méret: 30 nm

16.500.000 Ft

árcsökkenés
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 101 nm

49.800.000 Ft

árcsökkenés
lakás fotó

eladó lakás - Balatonfüred

méret: 71.39 nm

49.850.000 Ft

panorámás
telek fotó

eladó telek - Balatonalmádi

méret: 1682 nm

6.500.000 Ft

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Jelen Tájékoztató a Lakás&Kulcs Kft, által üzemeltetett oldalakon:

(továbbiakban Honlapok) a Felhasználók által megadott személyes adatok kezelésének elveit tartalmazza, személyes adatok kezelése a vonatkozó és mindenkor hatályos jogszabályok alapján történik, különös tekintettel az alábbi rendelkezésekre:

A Honlapok a Felhasználója hozzájárul ahhoz, hogy a Lakás&Kulcs Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) összegyűjtse és kezelje személyes adatait jelen Tájékoztatóban leírt módon, célból és terjedelemben. Az oldalra történő regisztráció és adatmegadása a regisztráló Felhasználó részéről önként történik, ilyen módon igénybe véve a Honlapok egyes szolgáltatásait.

Az adatkezelés célja: az oldal üzemeltetése, online tartalomszolgáltatás, a LAKÁSKULCS-direct irodáinak munkatársaival való kapcsolattartás, a Felhasználó által igénybe vett szolgáltatások (üzenetküldés, „lájkolás”, megosztás) testreszabásának elősegítése, személyre szabott tartalmak megjelenítése, statisztikák, elemzések készítése, az informatikai rendszer technikai fejlesztése.

Ellenkező tájékoztatás hiányában a Tájékoztató nem terjed ki azon szolgáltatásokra és adatkezelésekre, melyek a jelen Tájékoztatóban szereplő Szolgáltatón kívüli harmadik személyek promócióihoz, nyereményjátékaihoz, szolgáltatásaihoz, egyéb kampányaihoz, az általuk közzétett tartalmakhoz kapcsolódnak, valamint azon weboldalak, szolgáltatók adatkezeléseire, melyekre a Tájékoztató hatálya alá tartozó weboldalakon található hivatkozás vezet, illetve a Honlapokon megjelenő nem természetes személyek (hirdetők stb.) adatkezeléséért. Ilyen esetekben a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal. Az ilyen szolgáltatásokra a szolgáltatást üzemeltető harmadik fél személyes adatkezelési tájékoztatójában foglalt rendelkezései az irányadók.

Ha a Felhasználó a Honlapokat látogatja, a rendszer automatikusan rögzíti és tárolja a Felhasználó IP címét, Szolgáltatás nyújtásához kapcsolódóan, Szolgáltató jogos érdekére tekintettel és a Szolgáltatás jogszerű biztosítása érdekében, az ahhoz szükséges ideig, abban az esetben is, ha ehhez Felhasználó nem adta hozzájárulását. A Felhasználó döntése alapján a Szolgáltató a Honlapokon keresztül elérhető szolgáltatások igénybevételéhez kapcsolódóan kezelheti az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, utolsó belépés IP címe, utolsó belépés időpontja), valamint mindazon adatait, amelyek a hatályos törvényi szabályozás alapján a szolgáltatás megfelelő lebonyolításához szükségesek. Felhasználó tudomásul veszi, hogy egyes kapcsolattartási módozat csak ezen adatok megadása után érhető el. Ezen adatok megadása minden esetben önkéntes.

Ha a Felhasználó saját döntése alapján a Facebook/instagram/Google vagy más közösségi fiókját összeköti a Honlapok-fiókjával, akkor Szolgáltató a fentieken kívül kezelheti Felhasználó alábbi Személyes adatait: közösségi fiókban profil neve, URL-je, azonosítója, profilképe, e-mail címe.

Előfordulhat, hogy a Szolgáltató tájékoztatása nélkül a Szolgáltatások üzemeltetéséhez technikailag kapcsolódó egyéb szolgáltató, a Honlapokon adatkezelési tevékenységet folytat. Az ilyen tevékenység nem minősül Szolgáltató által folytatott Adatkezelésnek, azokért felelősséget nem vállal. Szolgáltató minden tőlük telhetőt megtesz az ilyen jellegű adatkezelések megakadályozása és kiszűrése érdekében.

Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a kötelező adatkezelések kivételével – törlését, visszavonását, élhet adathordozási-, és tiltakozási jogával az adat felvételénél jelzett módon, illetve a Szolgáltató címére küldött ajánlott vagy tértivevényes-ajánlott levélben, illetve az info@lakaskulcs.com e-mail címre küldött e-mailben. Szolgáltató a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb 30 napon belül írásban, közérthető formában adja meg a tájékoztatást.

A Felhasználó kérheti Szolgáltató által kezelt Személyes adatainak helyesbítését vagy módosítását. A legtöbb adat a Honlapokon belül Felhasználó által is módosítható.

Személyes adat módosítására irányuló igény teljesítését követően a korábbi (törölt) adatok már nem állíthatók helyre.

Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása – hacsak jogszabály ettől eltérően nem rendelkezik – kizárólag hatósági határozat alapján, vagy a Felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges.

Az adatok forrása minden esetben a Felhasználó, Szolgáltató adatokat külső forrásból nem gyűjt, kivéve, ha erre Felhasználó a külső forrás adatkezelőjét felhatalmazta. Felhasználó a személyes adatokat a regisztráció során, vagy később, bármely szolgáltatás igénybe vételekor önként adja meg. Regisztráció esetén az azon szereplő adatok megadása kötelező, kivéve, ha ennek ellenkezője kifejezetten fel van tüntetve.

A LAKÁSKULCS-direct munkatársaival a Honlapokon a hirdetés iránt érdeklődők a hirdetésben megadott személyes adatok útján (e-mail, telefonszám) léphetnek kapcsolatba.

A Honlapok Érdeklődő ügyfeleinek a LAKÁSKULCS-direct munkatársaival történő kapcsolatfelvételhez nem szükséges regisztráció.

A Felhasználó szavatolja, hogy a Szolgáltatások igénybevétele során az általa más természetes személyekről megadott személyes adatokat jogszerűen kezeli, illetékes személy hozzájárulását beszerezte.

Felhasználó Regisztrációkor adatainak megadásával (pl. email cím, felhasználónév, jelszó stb.) egyben felelősséget is vállal azért, hogy a megadott e-mail címről ill. az általa megadott adatok felhasználásával kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. A megadott e-mail címen és/vagy adatokkal történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a Felhasználót terheli, aki az e-mail címet regisztrálta és az adatokat megadta. Szolgáltató nem ellenőrzi a megadott Személyes adatokat.

Szolgáltató az általa kezelt Személyes adatokat harmadik félnek nem adja át, kivéve egyes – a jelen Tájékoztatóban hivatkozott – Külső szolgáltatót. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása – hacsak jogszabály ettől eltérően nem rendelkezik – kizárólag hatósági határozat alapján, vagy a Felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges.

Szolgáltató rendszere a Felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatók össze a Felhasználók által a regisztrációkor megadott személyes adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal. Nem minősül Adatkezelésnek, sem adattovábbításnak az adatok statisztikailag összesített formában történő felhasználása, ez semmilyen formában nem tartalmazhat az érintett Felhasználó beazonosítására alkalmas egyéb adatot.

Az Szolgáltató gondoskodik a Személyes adatok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, és kialakítják azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozzák azok véletlen elvesztését, jogtalan megsemmisülését, jogosulatlan hozzáférését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását, jogosulatlan terjesztését. E kötelezettség teljesítésére a Szolgáltató minden olyan harmadik felet felhívnak, akik részére Személyes adatokat továbbít.

A Szolgáltató nem ad ki semmilyen információt közvetlen megkeresés módszerével történő reklámozáshoz, e-mail, sms vagy telefonon történő megkereséshez.

Amennyiben Felhasználó e-mailt küld Szolgáltató részére, és a Felhasználó ezen kívül nem rendelkezik regisztrációval, Szolgáltató az e-mail címet az ügy lezárását követően legkésőbb a 90. napon törli, kivéve, ha a Szolgáltató jogos érdeke a Személyes adat további kezelését indokolja, a Szolgáltató e jogos érdekének fennállásáig.

A Felhasználó által megadott Személyes adatok kezelése mindaddig fennmarad, amíg a Felhasználó nem kéri a Személyes adatok törlését. Ez esetben a Személyes adat a Szolgáltató rendszereiből törlődik.

 

A Felhasználó által megadott Személyes adatok addig kezelhetők az Szolgáltató által, amíg a Felhasználó kifejezetten írásban nem kéri azok Adatkezelésének megszüntetését. Ez esetben a Személyes adat Szolgáltató rendszeréből törlődik. A Felhasználó Adatkezelés megszüntetésére irányuló, a Szolgáltatásról való leiratkozás nélküli kérése a Szolgáltatás igénybe vételéhez fűződő jogát nem érinti, azonban előfordulhat, hogy Személyes adatok hiányában egyes Szolgáltatásokat nem tud majd igénybe venni.

Jogellenes, megtévesztő Személyes adat használata esetén vagy a Felhasználó által elkövetett bűncselekmény, illetve rendszer elleni támadás esetén Szolgáltató jogosult a Felhasználó regisztrációjának megszűnésével egyidejűleg Személyes adatait haladéktalanul törölni, ugyanakkor – bűncselekmény vagy polgári jogi felelősség gyanúja esetén – jogosult a Személyes adatokat a lefolytatandó eljárás időtartamára megőrizni is.

Amennyiben bíróság vagy hatóság jogerősen elrendeli a Személyes adat törlését, a törlést Szolgáltató Felhasználó tájékoztatása mellett végrehajtja.

Személyes adat törlésére irányuló igényt postai úton és e-mailben lehet kezdeményezni, annak teljesítését követően a korábbi (törölt) adatok már nem állíthatók helyre. Az adatok törlésére, zárolására, helyesbítésére 30 nap áll a Szolgáltató rendelkezésére. Amennyiben Szolgáltató a Felhasználó helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti igényét nem teljesíti, 30 napon belül írásban közli az elutasítás indokait.

A Szolgáltató által küldött hírlevelek az azokban található leiratkozás linken keresztül mondhatók le. Leiratkozás esetén a Szolgáltató a hírlevél adatbázisában a Felhasználó Személyes adatait törli.

Szolgáltató a személyes adatokat a következő esetekben törli: a Felhasználó kérésére, amennyiben kezelésük jogellenes, adatkezelés célja megszűnt, kezelésének határideje lejárt, Bíróság vagy Hatóság elrendelte.

Szolgáltató jogosult adatfeldolgozót igénybe venni a tevékenysége ellátásához. Az adatfeldolgozó önálló döntést nem hoz, kizárólag Szolgáltatóval kötött szerződés, és a kapott utasítások szerint jogosult eljárni, Szolgáltató ellenőrzi az adatfeldolgozók munkáját. Az adatfeldolgozók további adatfeldolgozó igénybe vételére csak Szolgáltató hozzájárulásával jogosultak.

Szolgáltató Külső szolgáltatókat vehet igénybe a Honlapok szolgáltatásai biztosítása érdekében, és velük együttműködik. A Külső szolgáltatók rendszereiben kezelt Személyes adatok tekintetében azok saját adatvédelmi tájékoztatójában foglaltak az irányadók. Szolgáltató minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a Külső szolgáltató a részére továbbított Személyes adatokat a jogszabályoknak megfelelőn kezelje, és azokat kizárólag a Felhasználó által meghatározott vagy a jelen Tájékoztatóban alább rögzített célra használja fel.

Ilyen külső szolgáltató: Google Ireland Limited,

Felhasználó jogosult a személyes adatait, más adatkezelőhöz továbbítani, kérheti az adatok közvetlen továbbítását a másik adatkezelőhöz – ha ez technikailag megvalósítható, ezen kérését e-mailben jelzi Szolgáltató felé.

A szolgáltató a testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elhelyezett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében.

 

Az adatkezelés célja: a felhasználók azonosítása, egymástól való megkülönböztetése, a felhasználók aktuális munkamenetének azonosítása, az annak során megadott adatok tárolása, az adatvesztés megakadályozása, a felhasználók azonosítása, nyomon követése, webanalitikai mérések.

Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása

A kezelt adatok köre: azonosítószám, dátum, időpont valamint az előzőleg meglátogatott oldal.

Az adatkezelés időtartama: 30 perc

A legtöbb böngésző alapértelmezésében automatikusan elfogadja a sütiket, de a sütit a felhasználó képes módosítani, törölni a saját számítógépéről, illetve letilthatja böngészőjében a sütik alkalmazását. A sütik kezelése általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében az Adatvédelem/Előzmények/Egyéni beállítások menü alatt süti, cookie vagy nyomkövetés megnevezéssel van lehetőség.

A sütikről az alábbi címen érhető el információ: https://hu.wikipedia.org/wiki/HTTP-süti

 

Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következményei: a Honlapok szolgáltatásainak nem teljes körű igénybevehetősége, analitikai mérések pontatlansága.

 

A Szolgáltató együttműködhet olyan Külső szolgáltatóval, amely lehetővé teszi, hogy a Felhasználó a Szolgáltatások keretében általa igénybe vett egyes szolgáltatásokat más, ugyanezen Felhasználó által használt csatornákon (pl. Facebook, Messenger, Viber stb.) is igénybe vehesse. Szolgáltató webanalitikai és hirdetés-kiszolgáló Külső szolgáltatókkal is együttműködik. E Külső szolgáltatók hozzáférhetnek a Felhasználó IP címéhez, cookie-k használatával biztosítják a Szolgáltatások személyre szabását vagy elemzését, statisztikák készítését. Ezen Külső szolgáltatók: Facebook Inc. Google LLC., E Külső szolgáltatók a részükre továbbított Személyes adatokat saját adatvédelmi tájékoztatóik szerint kezelik.

 

Külső szolgáltató: a Szolgáltató által, a Honlapokon keresztül elérhető szolgáltatások biztosításához kapcsolódóan – akár közvetlenül, akár közvetetten – igénybe vett harmadik fél szolgáltató partnerek, amelyek számára a szolgáltatásaik biztosítása érdekében Személyes adatok továbbításra kerülnek vagy kerülhetnek, illetve akik a Szolgáltató részére Személyes adatokat továbbíthatnak. Külső szolgáltatónak minősülnek továbbá azon szolgáltatók is, amelyek nem állnak sem a Szolgáltatóval együttműködésben, azonban az által, hogy hozzáférnek a Szolgáltatások Honlapjaihoz, a Felhasználókról adatokat gyűjtenek, amelyek akár önállóan, akár más adatokkal összekapcsolva alkalmasak lehetnek a Felhasználó azonosítására.

Amennyiben Szolgáltató a Honlapokon található tartalomszolgáltatás és tárhely-szolgáltatás üzemeltetését vagy hasznosítását részben vagy egészben harmadik személy számára átadja, úgy az általa kezelt Személyes adatokat részben vagy egészben ezen harmadik személy számára a Felhasználó külön hozzájárulásának megkérése nélkül, azonban a Felhasználók megfelelő előzetes tájékoztatása mellett átadhatja az új üzemeltető részére azzal, hogy ezen adattovábbítás a Felhasználót nem hozhatja a jelen Tájékoztató mindenkor hatályos szövegében megjelölt adatkezelési szabályoknál hátrányosabb helyzetbe. Jelen pont szerinti adattovábbítás esetén Szolgáltató az adattovábbítás előtt lehetőséget biztosít a Felhasználók számára arra, hogy az adattovábbítás előtt tiltakozzanak az adattovábbítás ellen. Tiltakozás esetén az adott Felhasználó adatainak a jelen pont szerinti továbbítása nem lehetséges.

Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a jelen Tájékoztatót egyoldalú döntésével bármikor módosítsa. Módosítás esetén rendszerüzenet küldésére jogosult (de nem köteles).

A Felhasználó következő belépéssel elfogadja a Tájékoztató mindenkor hatályos rendelkezéseit, ezen túlmenően az egyes Felhasználók beleegyezésének kikérésére nincs szükség.

Bármilyen, adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel kereshetők a Szolgáltató munkatársai az info@lakaskulcs.com e-mail címen.

Szolgáltató és adatkezelő:

Név: Lakás&Kulcs Kft. Székhely: 9400 Sopron Ferenczy J.u.6. E-mail: info@lakaskulcs.com

Az Szolgáltató adatvédelmi tisztviselőt jelölt ki, közvetlen elérhetősége: info@lakaskulcs.com

A Felhasználó az Adatkezeléssel kapcsolatos panaszával közvetlenül a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; telefon: +36-1-391-1400; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu; Honlapok: www.naih.hu) fordulhat.

Felhasználó jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhat. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per – az érintett választása szerint – az érintett lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható. A Szolgáltató kérésre a Felhasználót tájékoztatják a jogorvoslat lehetőségéről és eszközeiről.

 

2018. május 24.

Ingatlan kereső

eladó kiadó

Ingatlan típusa:

csak új építésűek

Hely:

Szobák:

Fűtés:

Méret: (nm)

-tól -ig

Ár: (MFt)

-tól -ig

Keresés kód alapján

Szabadszavas kereső

Lakáskulcs - direct
Ingatlan és Hiteliroda

- BALATONFÜRED -

Adatvédelmi tájékoztató
Lakaskulcs.EU partner
Budapest IX. kerületi ingatlanok keszthelyi ingatlanok siófoki ingatlanok soproni ingatlanok székesfehérvári ingatlanok